Com apagar el scoot? I si la app no funciona?

Has de tenir en compte que apagar l'scoot i acabar el trajecte són dues coses diferents:

Apagar l'scoot ho realitzes quan, per exemple, vols fer un encàrrec ràpid i no vols deixar la moto i agafar una altra després. Aquí solament has de mantenir premut el botó d'arrencada (el botó vermell que està en el manillar dret) i l'apagues per realitzar la teva parada. També tens l'opció en la app de fer clic en  "apagar" i t'apareixerà una pantalla en la qual et pregunta si vols acabar el trajecte o apagar l'scoot. Recorda que el comptador no para fins que finalitzis del tot el trajecte.

Per finalitzar completament el trajecte solament has de fer clic en l'opció "apagar" que t'apareixerà en la app i quan et pregunti si ja has acabat el trajecte fer clic en "si, acaba el meu trajecte".

Recorda que cada scoot té un sistema d'emergència que et permet  apagar-ho mantenint premut el botó d'arrencada (el botó de color vermell que està en el manillar dret). Una vegada realitzat aquest pas, pots posar-te en contacte amb nosaltres per finalitzar el teu trajecte i nosaltres ho farem per tu.
Usuaris a qui els ha semblat útil: 35 de 49