Codis promocionals

Regularment tenen una validesa d'un mes. Buscal's a les nostres xarxes socials, vehicles i anuncis si ets nou usuari.

Si ja ets usuari, la manera d'aconseguir crèdits és compartir el teu codi personal a nous usuaris. El trobaràs a la secció Trajectes gratis de l'aplicació. Aconseguiràs els crèdits quan l'usuari convidat faci el seu primer trajecte vàlid.

Si tens cap problema, contacta'ns a hola@scoot.com indicant l'adreça de correu electrònic del compte i el codi.

Usuaris a qui els ha semblat útil: 15 de 51