No puc treure les meves coses del bagul del scoot

Recorda que mentre el trajecte és actiu es pot obrir el bagul mitjançant la app. Si ja l'has finalitzat, comença un nou trajecte perquè et doni l'oportunitat d'obrir-lo. Tanmateix, si et trobes en un trajecte i tot i així no pots obrir-lo, prova d'apretar la part superior del bagul i desprès obre amb l'app. Si tot i així no s'obre, posa't en contacte amb nosaltres al 932 20 49 29 i ho farem per tu.

Usuaris a qui els ha semblat útil: 13 de 20