Què fer quan et quedes sense bateria durant un trajecte?

Si el teu telèfon mòbil es queda sense bateria durant un trajecte, aquí tenim la solució! Simplement has de mantenir apretat el botó d’inici de marxa, de color vermell i a la dreta del manillar, durant uns segons fins que vegis que l'scoot es para. També pots utilitzar aquest mecanisme si pares un moment a per un petit encàrrec i no vols finalitzar el trajecte.

En el cas de la ebike, aproximadament als 5 minuts sense estar en ús la bici s'apagarà al complet permetent estacionar assegurada.

Lògicament el trajecte segueix actiu fins que no carreguis el telèfon i el finalitzis a la app pel que hi seguiran havent càrrecs al teu compte. Si tens qualsevol dubte pots contactar amb els companys d’atenció al client a hola@scoot.com perquè et donin un cop de mà.

Usuaris a qui els ha semblat útil: 41 de 49